груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/881
Title: Еколого-економічний механізм використання і охорони земель
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 193 «Геодезія та землеустрій»
Authors: Фромольс, В. О.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра управління земельними ресурсами
Смирнова Світлана Михайлівна
земельні ресурси
геодезія
землеустрій
родючість грунту
енергозаощадження грунту
енергетичний потенціал грунту
баланс гумусу
сільськогосподарське землекористування
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня Магістр за спеціальністю 193 – Геодезія і землеустрій. – Чорноморський національний університет ім. Петра Могили, м. Миколаїв, 2020. В роботі викладено теоретико-методичні аспекти оптимізації сільськогосподарського землекористування, проаналізовані наукові аспекти формування сталих агроландшафтів, проведено порівняльний аналіз використання землі в Україні і за рубежем. Здійснено оцінку процесу використання сільськогосподарських угідь на основні сучасних тенденції розвитку еколого-економічного механізму використання та охорони земель. Проаналізовано наукові засади використання енергетичного потенціалу грунту. Розглянута еколого-економічна сутність планування використання землі. Запропоновано удосконалення еколого-економічного механізму використання і охорони земель. Досліджено організаційно-економічний механізм вдосконалення планування сільськогосподарського землекористування. Проаналізовано практичний аспект реалізації механізму енергозаощадження грунту, як головної умови збереження і відтворення його родючості. Акцентовано увагу на інноваційній стратегії управління родючістю грунтів.
Description: Фромольс В. О. Еколого-економічний механізм використання і охорони земель : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 193 «Геодезія та землеустрій» / В. О. Фромольс , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 20 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/881
Appears in Collections:Факультет економічних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Фромольс_на сайт.pdf426.32 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.