груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/886
Title: Система управління витратами підприємства та обґрунтування проекту її вдосконалення
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»
Authors: Вельбой, С. Д.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра економіки та підприємництва
Дранус В.В
підприємництво
торгівля
біржова діяльність
витрати
собівартість
система управління виробничими витратами
фінансові результати
елементи системи
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття академічного звання магістр з економіки та управління підприємством за спеціальністю 076 – підприємництво, торгівля та біржова діяльність. Чорноморський національний університет ім. Петра Могили. Миколаїв, 2020 р. Магістерська робота присвячена теоретичному обґрунтуванню, аналітичному дослідженню системи управління витратами на виробничому підприємстві та пошуки можливостей застосування системи взаємопов’язаних збалансованих відносних показників, що характеризують ефективність управління витратами, розробка рекомендацій щодо формування та застосування у практичній діяльності промислового підприємства ефективної системи управління витратами. Удосконалено трактування поняття підсистеми планування непрямих витрат, що передбачає оцінювання характеристик виробничо-комерційної діяльності підприємств та надає можливість отримати оцінку невиробничих витрат і визначити їх вплив на рівень витрат в цілому та узагальнено підходи до дефініції «система управління витратами». Проаналізовано систему управління витрат ТОВ «Вельбой». Розроблено рекомендації із запровадження комплексної системи управління витратами на основі поєднання різних методів. Економічно обґрунтовано прогнозні показники підвищення ефективності управління витратами на підприємстві.
Description: Вельбой С. Д. Система управління витратами підприємства та обґрунтування проекту її вдосконалення : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» / С. Д. Вельбой, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 21 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/886
Appears in Collections:Факультет економічних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат Вельбой С.Д. ЗВ.pdf564.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.