Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/902
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Русанова, К. Д. | - |
dc.date.accessioned | 2020-02-17T09:56:52Z | - |
dc.date.available | 2020-02-17T09:56:52Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/902 | - |
dc.description | Русанова К. Д. Антикризове управління підприємством харчової промисловості : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 073 «Менеджмент» / К. Д. Русанова , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 21 с. | en_US |
dc.description.abstract | Магістерська робота на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня магістра за спеціальністю 073 «Менеджмент». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2020. Магістерську роботу присвячено розробці рекомендацій щодо формування та вдосконалення антикризового управління підприємством харчової промисловості. Розкрито сутність, види та підходи антикризового управління. Розглянуто чинники та передумови кризових явищ на підприємстві. Наведено загальну характеристику підприємства ПрАТ «Оболонь» та провести аналіз його фінансових показників. Досліджено фактори та умови, що впливають на ефективність антикризового управління підприємства. Проаналізовано організацію управління підприємством ПрАТ «Оболонь». Розроблено рекомендації щодо формування механізму внутрішнього контролю за фінансовими результатами. Обґрунтовано напрямки вдосконалення управління дебіторською заборгованістю підприємства . Розроблено форми стимулювання персоналу підприємства. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | ЧНУ ім. Петра Могили | en_US |
dc.subject | автореферат | en_US |
dc.subject | магістерська робота | en_US |
dc.subject | кафедра менеджменту | en_US |
dc.subject | Нетудихата К.Л. | en_US |
dc.subject | менеджмент | en_US |
dc.subject | антикризове управління | en_US |
dc.subject | підприємство харчової промисловості | en_US |
dc.subject | чинники кризи | en_US |
dc.subject | кризові явища | en_US |
dc.subject | стратегія управління | en_US |
dc.title | Антикризове управління підприємством харчової промисловості. | en_US |
dc.title.alternative | автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 073 «Менеджмент» | en_US |
dc.type | Other | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Факультет економічних наук |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Автореферат_Русанова.pdf | 477.62 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.