груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/902
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРусанова, К. Д.-
dc.date.accessioned2020-02-17T09:56:52Z-
dc.date.available2020-02-17T09:56:52Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/jspui/handle/123456789/902-
dc.descriptionРусанова К. Д. Антикризове управління підприємством харчової промисловості : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 073 «Менеджмент» / К. Д. Русанова , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 21 с.en_US
dc.description.abstractМагістерська робота на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня магістра за спеціальністю 073 «Менеджмент». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2020. Магістерську роботу присвячено розробці рекомендацій щодо формування та вдосконалення антикризового управління підприємством харчової промисловості. Розкрито сутність, види та підходи антикризового управління. Розглянуто чинники та передумови кризових явищ на підприємстві. Наведено загальну характеристику підприємства ПрАТ «Оболонь» та провести аналіз його фінансових показників. Досліджено фактори та умови, що впливають на ефективність антикризового управління підприємства. Проаналізовано організацію управління підприємством ПрАТ «Оболонь». Розроблено рекомендації щодо формування механізму внутрішнього контролю за фінансовими результатами. Обґрунтовано напрямки вдосконалення управління дебіторською заборгованістю підприємства . Розроблено форми стимулювання персоналу підприємства.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherЧНУ ім. Петра Могилиen_US
dc.subjectавторефератen_US
dc.subjectмагістерська роботаen_US
dc.subjectкафедра менеджментуen_US
dc.subjectНетудихата К.Л.en_US
dc.subjectменеджментen_US
dc.subjectантикризове управлінняen_US
dc.subjectпідприємство харчової промисловостіen_US
dc.subjectчинники кризиen_US
dc.subjectкризові явищаen_US
dc.subjectстратегія управлінняen_US
dc.titleАнтикризове управління підприємством харчової промисловості.en_US
dc.title.alternativeавтореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 073 «Менеджмент»en_US
dc.typeOtheren_US
Appears in Collections:Факультет економічних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Русанова.pdf477.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.