груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/91
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКорабльова, Л. М.-
dc.date.accessioned2019-02-19T13:06:08Z-
dc.date.available2019-02-19T13:06:08Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/jspui/handle/123456789/91-
dc.descriptionКорабльова Л. М. Розробка шляхів мінімізації операційного циклу на підприємствах матеріального виробництва: автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» / Л. М. Корабльова, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 15 с.en_US
dc.description.abstractРозроблено рекомендації щодо шляхів для зменшення тривалості операційного циклу на підприємствах матеріального виробництва (виготовлення кисломолочної продукції) на прикладі двох підприємств ПрАТ "Лакталіс-Миколаїв" та ПрАТ "Комбінат"Придніпровський". Запропоновано комплекс оптимізаційних заходів для підтримання нормативних значень складових операційного циклу на допустимому рівні. Сформовано систему заходів, спрямованих на підвищення ефективності операційної діяльності досліджуваних підприємств.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherЧНУ ім. Петра Могилиen_US
dc.subjectавторефератen_US
dc.subjectмагістерська роботаen_US
dc.subjectопераційний циклen_US
dc.subjectдебіторська заборгованістьen_US
dc.subjectкредиторська заборгованістьen_US
dc.subjectробочий капіталen_US
dc.subjectготівковий циклen_US
dc.subjectвиробничий циклen_US
dc.titleРозробка шляхів мінімізації операційного циклу на підприємствах матеріального виробництваen_US
dc.title.alternativeавтореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»en_US
dc.typeOtheren_US
Appears in Collections:Факультет економічних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Корабльова.pdf560.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.