груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/944
Title: Облік та аналіз депозитних операцій банку
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 071 «Облік і оподаткування»
Authors: Афонікова, А. П.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра обліку і аудиту
Руденко Н.О.
облік і аудит
депозит
депозитні операції
банк
діяльність банків
ресурси банків
депозити юридичних осіб
депозити фізичних осіб
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття ступеня вищої освіти магістр за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування» – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2020. Магістерську роботу присвячено дослідженню сутності депозитних операцій, особливостей відображення їх в бухгалтерському обліку, методики розкриття інформації про них у фінансовій та статистичній звітності банків, а також розроблення рекомендацій стосовно поліпшення цих процесів та методик. У результаті дослідження висвітлено економічну сутність депозитів та депозитної діяльності банківських установ, визначено роль депозитних операцій у формуванні ресурсної бази банківських установ. Проаналізовано динаміку складу та структури залучених депозитів державних банків України за останні 5 років в розрізі депонентів. Досліджено зміни строкових депозитів та депозитів до запитання вітчизняних банків за 2016-2019 роки. Оцінено депозити банків в розрізі валют за досліджуваний період. Удосконалено особливості відображення інформації про депозити у фінансових звітах державних банків та у даних, що подаються до Національного банку України; підходи до інформації, яка публікується на офіційних сайтах державних банків; Визначено проблеми відображення в обліку депозитних операцій банку з фізичними та юридичними особами, а також розглянуто організаційні та методологічні аспекти обліку з метою оптимізації і підвищення ефективності депозитної політики комерційних банків України. Визначено роль внутрішнього аудиту та контролю в діяльності банків України.
Description: Афонікова А. П. Облік та аналіз депозитних операцій банку : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. спеціальності 071 «Облік і оподаткування» / А. П. Афонікова, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 13 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/944
Appears in Collections:Факультет економічних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Афонікова А.П..pdf493.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.