груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/946
Title: Організаційно-методичне забезпечення обліку дебіторської заборгованості підприємства
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 071 «Облік і оподаткування»
Authors: Гулювата, А. С.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра обліку і аудиту
Белінська С.М.
облік і аудит
організація
дебітор
дебіторська заборгованість
облікова політика
безнадійні борги
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня магістра за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування» – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, МОН України, Миколаїв, 2020. Магістерська робота присвячена науковому обґрунтуванню теоретичних положень і розробці практичних рекомендацій з удосконалення організації обліку та аналізу дебіторської заборгованості в системі управління підприємством. Згідно поставленої мети в роботі визначено обґрунтування теоретико-методичних і практичних аспектів обліку дебіторської заборгованості ПАТ «УКРТРАСГАЗ»; досліджено порядок відображення та особливості організації обліку дебіторської заборгованості; проведено фінансовий аналіз дебіторської заборгованості та визначено напрями удосконалення обліку дебіторської заборгованості на підприємстві. В результаті в роботі запропоновано напрями оптимізації управління дебіторською заборгованістю та рекомендації по впровадженню системи дисконтування заборгованостей на підприємстві. Це забезпечить їх достовірну оцінку і відображення в системі бухгалтерського обліку.
Description: Гулювата А. С. Організаційно-методичне забезпечення обліку дебіторської заборгованості підприємства : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. спеціальності 071 «Облік і оподаткування» / А. С. Гулювата , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 24 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/946
Appears in Collections:Факультет економічних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Гулювата А.С..pdf444.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.