груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/949
Title: Організація обліку, аналізу та контролю витрат на оплату праці в системі управління підприємством
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 071 «Облік і оподаткування»
Authors: Коваль, К. О.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра обліку і аудиту
Белінська С.М.
заробітна плата
витрати
аналіз
контроль
персонал
соціальне страхування
нарахування
утримання
податки
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня магістра за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування» – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, МОН України, Миколаїв, 2020. Магістерська робота присвячена науковому обґрунтуванню теоретичних положень і розробці практичних рекомендацій з удосконалення організації обліку, аналізу та контролю витрат на оплату праці в системі управління підприємством. Згідно поставленої мети в роботі визначено теоретичні засади організації обліку розрахунків із оплати праці; надано організаційно-економічну характеристику ТОВ «ТРАНСЛІНК-УКРАЇНА»; опрацьовані основні аспекти організації і методики бухгалтерського обліку, аналізу і контролю витрат на оплату праці в системі управління підприємством. В результаті в роботі запропоновано рекомендації щодо удосконалення облікового відображення розрахунків за виплатами працівникам на підприємстві. Це забезпечить їх достовірну оцінку і відображення в системі бухгалтерського обліку. Надано пропозиції, щодо покращення документообігу, що дозволить оптимізувати діяльність підприємства та створенню резерву відпусток, що дозволить підприємству рівномірно протягом року розподілити витрати на оплату відпусток. Запропоновано впровадити мотиваційну частину в системі оплати праці на підприємстві.
Description: Коваль К. О. Організація обліку, аналізу та контролю витрат на оплату праці в системі управління підприємством : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. спеціальності 071 «Облік і оподаткування» / К. О. Коваль , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 22 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/949
Appears in Collections:Факультет економічних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Коваль К.О..pdf472.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.