груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/950
Title: Організаційно-методічне забезпечення обліку і аудиту торгівельних операцій на підприємствах оптової торгівлі
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 071 «Облік і оподаткування»
Authors: Панченко, І. М.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра обліку і аудиту
Бурлан С. А.
оптова торгівля
облік торгівельних операцій
аудит
методика аудиту
етапи аудиту
програма аудиту
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття ступеня вищої освіти магістр за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування» – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2020. Магістерська робота присвячена вивченню теоретичних і практичних основ обліку і аудиту торгівельних операцій на підприємствах оптової торгівлі, а також розроблено шляхи удосконалення облікового процесу. Згідно поставлених мети та завдань в роботі розкрито сутність оптової торгівлі як економічної категорії; узагальнено теоретичні та методичні засади обліку і аудиту руху товарів в оптовій торгівлі; здійснено економічний та фінансовий аналіз торгівельної діяльності підприємства оптової торгівлі; проаналізувано сучасний стан обліково-контрольного забезпечення управління торгівельними операціями на підприємствах оптової. У результаті дослідження запропоновано доповнення змісту основних розділів облікової політики для оптимізації облікового процесу на підприємстві. Обгрунтовано необхідність введення обліку транспортно-заготівельних витрат окремо від обліку товарів на спеціальному рахунку. Запропоновано введення форм аналітичних облікових регістрів для визначення оптимального асортименту товарів та прогнозування рощвитку ринку їх збуту. Обгрунтовано введення на підприємстві транзитної форми товарообігу для збільшення його обсягів. Розроблено методику аудиту руху товарів на підприємтсві.
Description: Панченко І. М. Організаційно-методічне забезпечення обліку і аудиту торгівельних операцій на підприємствах оптової торгівлі : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. спеціальності 071 «Облік і оподаткування» / І. М. Панченко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 23 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/950
Appears in Collections:Факультет економічних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Панченко І.М..pdf513.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.