груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/951
Title: Організаційно-методичне забезпечення обліку та аналізу основних засобів підприємства
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 071 «Облік і оподаткування»
Authors: Тюпало, Г. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра обліку і аудиту
Руденко Н.О.
основні засоби
виробництво
реконструкція
внутрішньогосподарські резерви
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття ступеня вищої освіти магістр за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування» – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2020. Магістерську роботу присвячено вивченню теоретичних, організаційних та практичних основ обліку, методиці та аналізу основних засобів підприємства. У результаті дослідження запропоновано удосконалити ефективне забезпечення виробництва за рахунок повного використання внутрішньогосподарських резервів. Для того, щоб досягти поставленого завдання потрібно раціонально використовувати основні фонди. Адже збільшення обсягів виробництва досягається за рахунок контрагентів (мається на увазі сезона робота, а саме поставка сировини для роботи), введення в дію основних фондів, поліпшення використання діючих основних фондів. Розглянуто шляхи збільшення за рахунок нового будівництва, реконструкції, які зумовлюють приріст основних фондів підприємства та зумовлюють розширення діючого підприємства. Саме ці складові являються основними джерелами для збільшення основних фондів підприємства та одночасно дозволяє краще використовувати наявний виробничий апарат. Розглянуто шляхи покращення за рахунок діючих основних фондів підприємства, в тому числі знову введених в експлуатацію.
Description: Тюпало Г. В. Організаційно-методичне забезпечення обліку та аналізу основних засобів підприємства : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. спеціальності 071 «Облік і оподаткування» / Г. В. Тюпало, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 18 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/951
Appears in Collections:Факультет економічних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Тюпало Г.В..pdf433.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.