груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/957
Title: Облікове-аналітичне забезпечення оподаткування земельних ресурсів
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 071 «Облік і оподаткування»
Authors: Мілєва, В. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра обліку і аудиту
Великий Юрій Володимирович
витрати
аналіз
контроль
прибуток
податки
оподаткування
земельні ресурси
звітність
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня магістра за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування» – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, МОН України, Миколаїв, 2020. Магістерська робота присвячена науковому обґрунтуванню теоретичних положень і розробці практичних рекомендацій з удосконалення обліково-аналітичного забезпечення оподаткування земельних ресурсів. Згідно поставленої мети в роботі визначено теоретичні засади бухгалтерського обліку як основна інформаційна складова для визначення бази оподаткування в сфері земельних відносин; проведено аналіз проблемних питань земельного оподаткування в системі бухгалтерського обліку; опрацьовані основні аспекти організації і методики обліково-аналітичного забезпечення оподаткування земельних ресурсів. В результаті в роботі запропоновано рекомендації підвищення економічної ефективності оподаткування в процесі користування земельними активами в частині удосконалення нормативно-законодавчої бази. Це забезпечить їх достовірну оцінку і відображення в системі бухгалтерського обліку.
Description: Мілєва В. В. Облікове-аналітичне забезпечення оподаткування земельних ресурсів : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. спеціальності 071 «Облік і оподаткування» / В. В. Мілєва , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 21 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/957
Appears in Collections:Факультет економічних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Мілєва В.В.pdf426.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.