груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/959
Title: Облік та оподаткування стартап-компаній
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 071 «Облік і оподаткування»
Authors: Свєтликова, О. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра обліку і аудиту
Антонова Л.В.
стартап
стартап-компанія
бухгалтерський облік
оподаткування
податкові пільги
внутрішня звітність
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття ступеня вищої освіти магістр за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування» за освітньо-професійною програмою «Облік і аудит підприємницької діяльності» – Чорноморський національний університет імені Петра Могили Міністерства освіти і науки України, Миколаїв, 2020. Дипломну роботу присвячено вирішенню науково-практичної задачі вдосконалення бухгалтерського обліку та розробці напрямків оптимізації податкового навантаження стартап-компаній. У результаті дослідження було уточнено понятійний апарат та складено класифікацію стартап-компаній для розвитку обліково-аналітичного забезпечення управління інноваційною діяльністю, а також запропоновано складання внутрішньої звітності діяльності стартап-компаній, що забезпечить зручність сприйняття інформації про існуючі ризики діяльності стартап-компанії. Подано найприйнятніші податкові пільги провідних країн світу для наслідування українському законодавству задля розвитку стартап-діяльності в нашій країні. Також запропоновано ряд податкових інструментів як основних засад для удосконалення української державної податкової політики в напрямку стимулювання розвитку стартап-діяльності.
Description: Свєтликова О. В. Облік та оподаткування стартап-компаній : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. спеціальності 071 «Облік і оподаткування» / О. В. Свєтликова , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 17 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/959
Appears in Collections:Факультет економічних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Свєтлікова О.В..pdf411.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.