груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/960
Title: Обліково – аналітичне забезпечення комерціалізації об’єктів права інтелектуальної власності
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 071 «Облік і оподаткування»
Authors: Ткаченко, О. І.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра обліку і аудиту
Великий Юрій Володимирович
нематеріальний актив
інтелектуальна власність
ідентифікація та комерціалізація об’єктів інтелектуальної власності
результат розумової діяльності людини
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття освітньо – кваліфікаційного рівня магістра за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування» – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, МОН України, Миколаїв, 2020. Магістерська робота присвячена питанням ведення обліку нематеріальних активів, об’єктів інтелектуальної власності, що знаходяться в активах сільськогосподарських підприємств, визначенням критеріїв ідентифікації об’єктів інтелектуальної власності та їх комерціалізації. Згідно поставленої мети в роботі визначені теоретичних та практичних засади синтетичного та аналітичного обліку об’єктів права інтелектуальної власності на ТОВ СП «НІБУЛОН», обліково – аналітичне забезпечення комерційного використання об’єктів інтелектуальної власності в діяльності, а також надано рекомендації для оптимізації законодавства у сфері обліку об’єктів інтелектуальної власності. В результаті в роботи надані рекомендації по: гармонізації нормативних актів; розробки критеріїв визнання об’єктів права інтелектуальної власності нематеріальними активами; введення підходу до визначення вартості об’єктів інтелектуальної власності; впровадження досконалої процедури організації обліку об’єктів права інтелектуальної власності.
Description: Ткаченко О. І. Обліково – аналітичне забезпечення комерціалізації об’єктів права інтелектуальної власності : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. спеціальності 071 «Облік і оподаткування» / О. І. Ткаченко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 19 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/960
Appears in Collections:Факультет економічних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Ткаченко О.І..pdf738.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.