груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/961
Title: Організація та методика обліку, аналізу та контролю діяльності підприємств з іноземними інвестиціями
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 071 «Облік і оподаткування»
Authors: Чорна, К. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра обліку і аудиту
Белінська С.М.
іноземні інвестиції
підприємство з іноземними інвестиціями
бухгалтерський облік
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня магістра за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування» – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, МОН України, Миколаїв, 2020. Магістерська робота присвячена науковому обґрунтуванню теоретичних положень і розробці практичних рекомендацій з удосконалення організації обліку, аналізу та контролю діяльності підприємств з іноземними інвестиціями. Згідно поставленої мети в роботі визначено теоретичні та практичні аспекти щодо організації та методики обліку, аналізу та контролю діяльності підприємств з іноземними інвестиціями; обґрунтовано заходи по удосконаленню обліку, аналізу та контролю на підприємстві ТОВ «СЕРВІСНИЙ МЕХАНІЧНИЙ ЦЕНТР». В результаті в роботі подано класифікацію моделей автоматизованих систем бухгалтерського обліку, яка дозволить вибрати ТОВ «Сервісний механічний центр» з них модель, яка в найбільшій мірі відповідає обліковому процесу на підприємстві. Розглянувши можливості систем ERP-класу, ми визначили функціональні вимоги, необхідні для складання бухгалтерської (фінансової) звітності за міжнародними стандартами. На нашу думку, вибір моделі автоматизованої інформаційної системи, що має необхідні функціональні налаштування, сприятиме бухгалтерському моделюванню для організації ефективного облікового процесу на конкретному підприємстві відповідно до його масштабів і особливостей фінансово-господарської діяльності.
Description: Чорна К. В. Організація та методика обліку, аналізу та контролю діяльності підприємств з іноземними інвестиціями : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 071 «Облік і оподаткування» / К. В. Чорна , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 22 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/961
Appears in Collections:Факультет економічних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Чорна К.В..pdf375.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.