груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1723
Назва: Систему світлодіодної візуалізації сигналів велосипедиста
Інші назви: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 123 «Комп’ютерна інженерія»
Автори: Осадчий, В. А.
Ключові слова: автореферат
магістерська робота
комп’ютерна інженерія
Дворник Ольга Василівна
Bluetooth
машинне навчання
штучний інтелект
розпізнавання жестів
бездротовий зв'язок
Дата публікації: 2021
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Магістерська робота спрямована на дослідження методів машинного навчання для розпізнавання жестів та відображення відповідних світлових сигналів. Розглянуто бездротову технологію Bluetooth та методи машинного навчання. Практичне значення результатів дослідження та розроблення полягає у створенні системи для відображення світлових сигналів шляхом розпізнавання жестів. Пояснювальна записка магістерської роботи складається зі вступу, трьох розділів, висновків, переліку джерел посилань, трьох додатків та спеціальної частини з охорони праці. У вступі визначається актуальність теми, сформульовані мета, об’єкт, предмет і завдання дослідження та розроблення магістерської роботи. У першому розділі досліджується ринок аналогічних пристроїв. У другому розділі проводиться аналіз існуючих методів взаємодії пристроїв за допомогою Bluetooth та методів машинного навчання, а також аналіз і підбір компонентів для створення пристрою. У третьому розділі наведена блок-схема алгоритму керування апаратною частиною, програмній реалізації методів та алгоритмів. Спеціальна частина з охорони праці присвячена аналізу природного освітлення. У висновках наведено аналіз виконаної роботи та отриманих результатів дослідження і розроблення. У додатку А наведено лістинг алгоритму створення моделі машинного навчання, у додатку Б – лістинг алгоритму пристрою керування світлодіодною матрицею, додаток В – лістинг алгоритму розпізнавання жестів. В цілому, магістерська робота без додатків містить 74 сторінок, 41 рисунків, 10 таблиць, 31 джерел посилання.
Опис: Осадчий В. А. Систему світлодіодної візуалізації сигналів велосипедиста : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 123 «Комп’ютерна інженерія» / В. А. Осадчий, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 14 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1723
Розташовується у зібраннях:Факультет комп'ютерних наук

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Автореферат_МР_Осадчий В.А..pdf258.31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.