груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2216
Titel: Конкурентоспроможність підприємств харчової промисловості та обгрунтування стратегії її забезпечення
Sonstige Titel: магістерськa дисертацїя на здобуття освітнього ступеня «магістр», 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»
Autoren: Бугай, Н. С.
Stichwörter: Кафедра економіки та підприємництва
магістерська робота
Семенчук І. М.
ТОВ «Сандора»
плодово-овочева галузь
рівень конкурентоспроможності підприємства
фактори конкурентоспроможності підприємства
стратегія забезпечення конкурентоспроможності підприємства
Erscheinungsdatum: 2022
Herausgeber: ЧНУ ім. Петра Могили
Zusammenfassung: Дослідження на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня магістра за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» –, 2022. Узагальнено теоретико-методологічні засади забезпечення конкурентоспроможності підприємства. Визначено особливості методики оцінки конкурентоспроможності підприємства. Проаналізовано розвиток конкурентоспроможності підприємств плодово-овочевої галузі на прикладі ТОВ «Сандора». Оцінено рівень конкурентоспроможності ТОВ «Сандора» та вплив факторів на неї. Розроблено шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємства плодово-овочевої галузі та стратегію її забезпечення.
Beschreibung: Бугай Н. С. Конкурентоспроможність підприємств харчової промисловості та обґрунтування стратегії її забезпечення : дипломна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» / Н. С. Бугай ; ЧНУ ім. Петра Могили. ‒ Миколаїв, 2022. - 88 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2216
Enthalten in den Sammlungen:Факультет економічних наук

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
Магістерська робота Бугай Наталія.pdf700.43 kBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.