Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    
    https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2216| Title: | Конкурентоспроможність підприємств харчової промисловості та обгрунтування стратегії її забезпечення | 
| Other Titles: | магістерськa дисертацїя на здобуття освітнього ступеня «магістр», 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» | 
| Authors: | Бугай, Н. С. | 
| Keywords: | Кафедра економіки та підприємництва магістерська робота Семенчук І. М. ТОВ «Сандора» плодово-овочева галузь рівень конкурентоспроможності підприємства фактори конкурентоспроможності підприємства стратегія забезпечення конкурентоспроможності підприємства | 
| Issue Date: | 2022 | 
| Publisher: | ЧНУ ім. Петра Могили | 
| Abstract: | Дослідження на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня магістра за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» –, 2022. Узагальнено теоретико-методологічні засади забезпечення конкурентоспроможності підприємства. Визначено особливості методики оцінки конкурентоспроможності підприємства. Проаналізовано розвиток конкурентоспроможності підприємств плодово-овочевої галузі на прикладі ТОВ «Сандора». Оцінено рівень конкурентоспроможності ТОВ «Сандора» та вплив факторів на неї. Розроблено шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємства плодово-овочевої галузі та стратегію її забезпечення. | 
| Description: | Бугай Н. С. Конкурентоспроможність підприємств харчової промисловості та обґрунтування стратегії її забезпечення : дипломна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» / Н. С. Бугай ; ЧНУ ім. Петра Могили. ‒ Миколаїв, 2022. - 88 с. | 
| URI: | https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2216 | 
| Appears in Collections: | Факультет економічних наук | 
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Магістерська робота Бугай Наталія.pdf | 700.43 kB | Adobe PDF | View/Open | 
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

