Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2216
Назва: | Конкурентоспроможність підприємств харчової промисловості та обгрунтування стратегії її забезпечення |
Інші назви: | магістерськa дисертацїя на здобуття освітнього ступеня «магістр», 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» |
Автори: | Бугай, Н. С. |
Ключові слова: | Кафедра економіки та підприємництва магістерська робота Семенчук І. М. ТОВ «Сандора» плодово-овочева галузь рівень конкурентоспроможності підприємства фактори конкурентоспроможності підприємства стратегія забезпечення конкурентоспроможності підприємства |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | ЧНУ ім. Петра Могили |
Короткий огляд (реферат): | Дослідження на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня магістра за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» –, 2022. Узагальнено теоретико-методологічні засади забезпечення конкурентоспроможності підприємства. Визначено особливості методики оцінки конкурентоспроможності підприємства. Проаналізовано розвиток конкурентоспроможності підприємств плодово-овочевої галузі на прикладі ТОВ «Сандора». Оцінено рівень конкурентоспроможності ТОВ «Сандора» та вплив факторів на неї. Розроблено шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємства плодово-овочевої галузі та стратегію її забезпечення. |
Опис: | Бугай Н. С. Конкурентоспроможність підприємств харчової промисловості та обґрунтування стратегії її забезпечення : дипломна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» / Н. С. Бугай ; ЧНУ ім. Петра Могили. ‒ Миколаїв, 2022. - 88 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2216 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет економічних наук |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Магістерська робота Бугай Наталія.pdf | 700.43 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.