Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2220| Назва: | Формування іміджу підприємства як елементу конкурентоспроможності |
| Інші назви: | магістерськa дисертацїя на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальності 073 «Менеджмент» |
| Автори: | Баркова, Ю. Ю. |
| Ключові слова: | Кафедра менеджменту магістерська робота Бабич М. М. імідж підприємства конкурентоздатність конкурентні переваги маркетинг |
| Дата публікації: | 2022 |
| Видавництво: | ЧНУ ім. Петра Могили |
| Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота присвячена теоретико-методичним основам та практичним питанням формування іміджу торговельного підприємства. Удосконалено трактування поняття «імідж підприємства» та узагальнено його складові. Систематизовано різні підходи до формування позитивного іміджу в системі управління конкурентоспроможністю підприємств. Виявлено вплив іміджу на конкурентоздатність підприємства. За проведеним SWOT-аналізом були визначені сильні та слабкі сторони, загрози та можливості діяльності підприємства в сучасних умовах господарювання, а також, за допомогою порівняльного аналізу було досліджено фінансовий стан досліджуваного підприємства. Доведено, що позитивний імідж підприємства є важливим чинником впливу на споживача при виборі продукції, що впливає на конкурентоспроможність. Розроблено основні заходи щодо формування позитивного іміджу на підприємстві. |
| Опис: | Баркова Ю. Ю. Формування іміджу підприємства як елементу конкурентоспроможності : дипломна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 073 «Менеджмент» / Ю. Ю. Баркова ; ЧНУ ім. Петра Могили. ‒ Миколаїв, 2022. - 75 с. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2220 |
| Розташовується у зібраннях: | Факультет економічних наук |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| МР_Баркова_Ю.Ю._616М.pdf | 1.43 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.