Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    
    https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2220| Title: | Формування іміджу підприємства як елементу конкурентоспроможності | 
| Other Titles: | магістерськa дисертацїя на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальності 073 «Менеджмент» | 
| Authors: | Баркова, Ю. Ю. | 
| Keywords: | Кафедра менеджменту магістерська робота Бабич М. М. імідж підприємства конкурентоздатність конкурентні переваги маркетинг | 
| Issue Date: | 2022 | 
| Publisher: | ЧНУ ім. Петра Могили | 
| Abstract: | Кваліфікаційна робота присвячена теоретико-методичним основам та практичним питанням формування іміджу торговельного підприємства. Удосконалено трактування поняття «імідж підприємства» та узагальнено його складові. Систематизовано різні підходи до формування позитивного іміджу в системі управління конкурентоспроможністю підприємств. Виявлено вплив іміджу на конкурентоздатність підприємства. За проведеним SWOT-аналізом були визначені сильні та слабкі сторони, загрози та можливості діяльності підприємства в сучасних умовах господарювання, а також, за допомогою порівняльного аналізу було досліджено фінансовий стан досліджуваного підприємства. Доведено, що позитивний імідж підприємства є важливим чинником впливу на споживача при виборі продукції, що впливає на конкурентоспроможність. Розроблено основні заходи щодо формування позитивного іміджу на підприємстві. | 
| Description: | Баркова Ю. Ю. Формування іміджу підприємства як елементу конкурентоспроможності : дипломна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 073 «Менеджмент» / Ю. Ю. Баркова ; ЧНУ ім. Петра Могили. ‒ Миколаїв, 2022. - 75 с. | 
| URI: | https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2220 | 
| Appears in Collections: | Факультет економічних наук | 
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| МР_Баркова_Ю.Ю._616М.pdf | 1.43 MB | Adobe PDF | View/Open | 
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

