груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1061
Title: Система оперативного контролю параметрів зберігання сипучих продуктів
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 123 «Комп’ютерна інженерія»
Authors: Трубіна, М. С.
Keywords: автореферат
магістерська робота
комп’ютерна інженерія
Гожий Олександр Петрович
система оперативного контролю параметрів сипучих продуктів
контроль параметрів зерна
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дана робота присвячена розробці спеціалізованої комп'ютерної системи оперативного контролю параметрів сипучих продуктів. Були описані проблеми контролю параметрів зерна, а також проаналізовано проблему виміру рівня зерна в силосі, та врахування конусу зернового насипу. Розроблені технічне завдання, структурна і функціональна схеми, алгоритм роботи системи. Також розроблено метод виміру об'єму сипучого продукту в силосі. Для оперативного контролю параметрів зберігання сипучих продуктів розроблено програмне забезпечення. Також були обрані апаратні засоби системи. В кінці був проведений аналіз результатів розробки системи. У спеціальній частини з охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях було проаналізовано систему заходів і засобів по запобіганню впливу на людину несприятливих факторів, які супроводжують роботу працівника ІТ-сфери. Виконано аналіз освітлення та мікрокліматичних умов на робочому місці, управління цивільним захистом на підприємстві у разі виникнення електро-небезпечної ситуації.
Description: Трубіна М. С. Система оперативного контролю параметрів зберігання сипучих продуктів : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 123 «Комп’ютерна інженерія» / М. С. Трубіна , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 12 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1061
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Трубіна_605_Автореферат.pdf198.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.