груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1062
Title: Ефективність використання різних за структурою напрямів фізичної реабілітації людей похилого віку з артеріальною гіпертензією
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 123 «Комп’ютерна інженерія»
Authors: Сараєва, О. О.
Keywords: автореферат
магістерська робота
Кафедра медико-біологічних основ спорту та фізичної реабілітації
Кочін О. В.
похилий вік
артеріальна гіпертензія
фізична реабілітація
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття кваліфікації магістра за спеціальністю 227 «Фізична терапія, ерготерапія». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2020. Магістерська робота присвячена розробці комплексної програми фізичної реабілітації людей похилого віку з артеріальною гіпертензією, яка сприятиме процесу відновлення на різних етапах фізичної реабілітації. Обґрунтовано комплексну програму фізичної реабілітації, основними особливостями якої є призначення таких рухових режимів (щадного, щадно-тренуючого і тренуючого), яка враховує параметри АТ, ЧСС, функціональний стан організму літніх людей, рівень їх адаптації, а також якість життя. Отримані дані щодо позитивного впливу методів та засобів фізичної реабілітації на функціональний стан організму, а також на якість життя людей похилого віку з гіпертензією.
Description: Сараєва О. О. Ефективність використання різних за структурою напрямів фізичної реабілітації людей похилого віку з артеріальною гіпертензією : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 017 «Фізична культура і спорт» / О. О. Сараєва , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 16 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1062
Appears in Collections:Факультет фізичного виховання та спорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Cараева.pdf412.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.