груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1064
Title: Основні характеристики інформаційного забезпечення змагальної волейбольної діяльності
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 017 «Фізична культура і спорт»
Authors: Бессараб, В. С.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра олімпійського і професійного спорту
Остапченко Людмила Іванівна
волейбол
змагальна діяльність
блокування
атакуючі дії
геймплей
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Щоб отримати перевагу над суперником у сучасному волейболі, недостатньо мати лише високий рівень фізичної підготовленості, прояв високої технічної та тактичної майстерності, що досягається завдяки використанню різних інноваційних методів та засобів, які забезпечують формування стану оптимальної готовності до змагальної діяльності гравців. У роботі визначено систему дій захисту від атакуючих ударів противника, в якій провідною техніко-тактичною технікою є замок, який має свою специфічну структуру та склад рухових дій з урахуванням місця та ролі в ігровому процесі; досліджуються психічні процеси, що впливають на ефективність блокування діяльності та види їх мислення як основи для вирішення оперативно-тактичних завдань у ігровому процесі; закономірності інформаційного забезпечення змагальної активності блокування у волейболі, засновані на розподілі наочних та інформаційних зображень, що визначають ефективність прогнозування тактичних дій в атаці та вихідні елементи відповідних операцій в обороні; систематичні помилки та причини їх виникнення під час виконання блокування, які знижують ефективність протидії атаці противника; розроблено та доведено метод оптимізації структури та змісту інформаційного забезпечення змагальної діяльності блокуючих гравців, що дозволяє значно зменшити вплив негативних факторів і, таким чином, підвищити ефективність гри кваліфікованих волейболістів у оборони.
Description: Бессараб В. С. Основні характеристики інформаційного забезпечення змагальної волейбольної діяльності : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 017 «Фізична культура і спорт» / В. С. Бессараб , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 17 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1064
Appears in Collections:Факультет фізичного виховання та спорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Бессараб.pdf397.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.