груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1067
Title: Удосконалення методики підвищення функціональних можливостей дихальної системи в процесі фізичних навантажень в медичних групах
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 017 «Фізична культура і спорт»
Authors: Влас, О. І.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра олімпійського і професійного спорту
Данильченко Світлана Іванівна
система фізичної реабілітації
підвищення функціональних можливостей
дихальна системи
медичні групи
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття кваліфікації магістра за спеціальністю 227 «Фізична терапія, ерготерапія». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2020. Магістерська робота присвячена питанню удосконалення методики підвищення функціональних можливостей дихальної системи в процесі фізичних навантажень в медичних групах. В процесі досліджень виявлені недоліки в змісті навчального процесу з фізичного виховання студентів підготовчої медичної групи, пов'язані з відсутністю індивідуального підходу, що враховує особливості функціонального стану системи зовнішнього дихання; визначено методичні підходи до організації фізичного виховання зі студентами підготовчої медичної групи, що сприяють нормалізації змінених типів вентиляції, стимулювання функціональних резервів системи зовнішнього дихання, зміцнення здоров'я та підвищення фізичних кондицій; обґрунтовано зміст і методика функціональної тренування дихальної системи для студентів підготовчої медичної групи, що припускає застосування трьох структурно взаємопов'язаних респіраторних модулів, що включають в себе втягує, адаптаційний і тренує етапи з використанням спеціального пристрою, заснованого на додатковому резистивному опорі диханню; встановлено оздоровчо-профілактичний ергогенний ефект розробленої методики функціональної тренування дихальної системи, забезпечив зростання ефективності навчального процесу з фізичного виховання студентів підготовчої медичної групи.
Description: Влас О. І. Удосконалення методики підвищення функціональних можливостей дихальної системи в процесі фізичних навантажень в медичних групах : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 017 «Фізична культура і спорт» /О. І. Влас , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 15 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1067
Appears in Collections:Факультет фізичного виховання та спорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Влас.pdf383.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.