груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1068
Title: Варіабельність серцевого ритму, як інформативний метод контролю роботи вегетативної нервової системи в процесі фізичної реабілітації дітей з проблемами опорно-рухового апарату
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 017 «Фізична культура і спорт»
Authors: Гапченко, С. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра олімпійського і професійного спорту
Вако Ілля Ілліч
опорно-руховий апарат
тренувальний процес
функціональний стан
варіабельність серцевого ритму
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття кваліфікації магістра за спеціальністю 227 «Фізична терапія, ерготерапія». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2020. Магістерська робота присвячена дослідженню викоритсання варіабельності серцевого ритму, як методу контролю вегетативної нервової системи в процесі фізичної реабілітації дітей з проблемами опорно-рухового апарату. Було вивчено вплив зміни положення тіла в просторі на функціональний стан дітей та підлітків з вродженими порушеннями функцій опорно-рухового апарату методом аналізу варіабельності серцевого ритму. Оцінено вплив рухових режимів різної спрямованості з використанням тренажерних пристроїв на функціональний стан дітей та підлітків з вродженими порушеннями функцій опорно-рухового апарату спектральних показників варіабельності серцевого ритму. Розроблено алгоритм застосування рухових режимів різної спрямованості з переважним використанням фізичних вправ складно-координаційного типу, схожий з віково-гендерними особливостями, типом автономного нервового регулювання для ефективної реабілітації дітей та підлітків з вродженими порушеннями функцій опорно-рухового апарату.
Description: Гапченко С. В. Варіабельність серцевого ритму, як інформативний метод контролю роботи вегетативної нервової системи в процесі фізичної реабілітації дітей з проблемами опорно-рухового апарату : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 017 «Фізична культура і спорт» / С. В. Гапченко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 15 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1068
Appears in Collections:Факультет фізичного виховання та спорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гапченко.pdf541.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.