груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1072
Title: Система комплексного контролю функціонального стану та механізм відновлення паралімпійців з проблемами опорно-рухового апарату (на прикладі зимових видів спорту)
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня магістр», спеціальність 227 «Фізична терапія, ерготерапія»
Authors: Гутовський, О. Л.
Keywords: автореферат
магістерська робота
Кафедра медико-біологічних основ спорту та фізичної реабілітації
Стародубцев Сергій Генадієвич
опорно-руховий апарат
тренувальний процес
функціональний стан
тренувальні навантаження
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття кваліфікації магістра за спеціальністю 227 «Фізична терапія, ерготерапія». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2020. Магістерська робота присвячена дослідженню ефективності застосування індивідуальних пульсових зон (ІПЗ) як методу управління та контролю функціональної підготовленості, а також профілактики розвитку перетренованості у спортсменів-паралімпійців зимових видів спорту з ураженням опорно-рухового апарату (ПОРА). Визначено основні маркери стомлення, що дозволяють оцінити ефективність використання ІПЗ в тренувальному процесі спортсменів зимових видів спорту з ПОРА в предзмагальний період передолімпійського року. Розроблена система нормування тренувальних навантажень на підставі використання ІПЗ, отриманих на підставі індивідуального аналізу енергопродукції кожної тренувальної зони. Доведено, що фізична працездатність спортсменів - паралімпійців зимових видів спорту в першу чергу залежить від загального рівня фізичної підготовленості спортсменів і їх аеробних можливостей, корелюють з етапом річного циклу підготовки спортсменів.
Description: Гутовський О. Л. Система комплексного контролю функціонального стану та механізм відновлення паралімпійців з проблемами опорно-рухового апарату (на прикладі зимових видів спорту) : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 227 «Фізична терапія, ерготерапія» / О. Л. Гутовський , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 15 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1072
Appears in Collections:Факультет фізичного виховання та спорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гутовський.pdf356.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.