груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1088
Title: Корекція тактико-технічної підготовки баскетболістів на етапі спортивного удосконалення
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 017 «Фізична культура і спорт»
Authors: Колодій, В. С.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра олімпійського і професійного спорту
Остапченко Людмила Іванівна
баскетболісти
корекція тактико-технічної підготовки
удосконалення
ігрові ситуації
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття кваліфікації магістра за спеціальністю 017 «Фізична культура і спорт». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2020. Магістерська робота присвячена питанню дослідження механізмів корекції тактико-технічної підготовки баскетболістів на етапі спортивного удосконалення. Розкрито зміст узагальнених і формалізованих характеристик змагальної діяльності кваліфікованих баскетболістів, які забезпечують об'єктивну оцінку ігрових ситуацій; розроблена модель візуального аналізу тактико-технічну діяльність гравців з урахуванням узагальнених і формалізованих характеристик змагальної діяльності, що дозволяє коригувати процес вдосконалення тактико-технічної підготовки кваліфікованих баскетболістів; розроблена методика тактико-технічної підготовки кваліфікованих баскетболістів на основі візуального аналізу ігрових ситуацій, що забезпечує зниження помилок в змагальної діяльності і впливу квазі-ситуаційного чинника; отримані нові дані про оперативне просторі гри, команди, гравця, що характеризуються розташуванням гравців на майданчику з виділенням фігур командної площі нападу і командної площі захисту; доповнена теорія тактико-технічної підготовки кваліфікованих баскетболістів, заснована на централізованій виробленні пріоритетних тактико-технічних завдань і децентралізованому локальному перерозподілі функцій між спортсменами в умовах протидій суперників; доповнені розділи тактичної, технічної і теоретичної підготовки кваліфікованих баскетболістів, які включають поетапне вдосконалення дій на основі відповідності фігур командної площі гри при переході від ситуації до ситуації, вправи з протидіями суперників.
Description: Колодій В. С. Корекція тактико-технічної підготовки баскетболістів на етапі спортивного удосконалення : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 017 «Фізична культура і спорт» / В. С. Колодій , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 14 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1088
Appears in Collections:Факультет фізичного виховання та спорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Колодій.pdf319.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.