груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1090
Title: Коцюбинський В.В. «Особливості психологічної підготовки на в жіночому боксі на етапі спортивного удосконалення
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 017 «Фізична культура і спорт»
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра олімпійського і професійного спорту
Коробейніков Георгій Валерійович
психологічна підготовки
механізми оптимізації
жіночий бокс
система удосконалення
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття кваліфікації магістра за спеціальністю 017 «Фізична культура і спорт». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2020. Магістерська робота присвячена питанню дослідження особливостей психологічної підготовки на в жіночому боксі на етапі спортивного удосконалення. Виявлено та проаналізовано індивідуально-психологічні характеристики, особливості психічних станів і процесів висококваліфікованих жінок-боксерів на передзмагальному етапі. Отримані нові дані щодо визначення психічного стану на передзмагальному етапі у висококваліфікованих жінок - боксерів на основі методу газорозрядної візуалізації (ГРВ) (апаратна методика) в комплексі з психологічними методиками, які вивчають особистісні та емоційно-вольові, когнітивні характеристики спортсменок. Були отримані дані на вибірці висококваліфікованих боксерів (жінки і чоловіки), які підтвердили ефективніcть методу ГРВ біоелектрографіі в діагностиці передстартових психічних станів в жіночому і чоловічому боксі в зіставленні з прийнятими в психології методами. Розроблено й експериментально апробовано програму спеціальної психологічної підготовки на основі врахування комплексу особистісних, психоемоційних, когнітивних, біоелектрографічних особливостей висококваліфікованих жінок-боксерів. В роботі доповнені знання про особливості функціонування процесу психіки і її станів у жінок в умовах екстремальної спортивної діяльності. Сформована технологія підвищення рівня спортивної кваліфікації висококваліфікованих жінок-боксерів в рамках розробленої програми по спеціальній психологічній підготовці.
Description: Коцюбинський В. В. Особливості психологічної підготовки на в жіночому боксі на етапі спортивного удосконалення : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 017 «Фізична культура і спорт» / В. В. Коцюбинський , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 17 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1090
Appears in Collections:Факультет фізичного виховання та спорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Коцюбинський.pdf531.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.