груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1094
Title: Особливості впливу засобів фізичної реабілітації на проблему зниження когнітивних здібностей після коронарного шунтування
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня магістр», спеціальність 227 «Фізична терапія, ерготерапія»
Authors: Кучив, В. А.
Keywords: автореферат
магістерська робота
Кафедра медико-біологічних основ спорту та фізичної реабілітації
Кочина Марина Леонідівна
система фізичної реабілітації
перетренованість
варіабельність серцевого ритму
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття кваліфікації магістра за спеціальністю 227 «Фізична терапія, ерготерапія». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. Магістерська робота присвячена питанню вдосконалення засобів фізичної реабілітації на проблему зниження когнітивних здібностей після коронарного шунтуваня . 1. При підготовці пацієнтів зі стабільною ІХС до виконання коронарного шунтування в умовах штучного кровообігу, а також в післяопераційному періоді слід досягати цільових значень індексу маси тіла, артеріального тиску, частоти скорочень серця, ліпідного спектра крові, а також мотивувати пацієнта до відмови від куріння і дотриманню 4- компонентної схеми терапії ІХС, оскільки це визначає ризик розвитку ранньої та стійкої післяопераційної когнітивної дисфункції. 2. У комплекс реабілітаційних заходів для пацієнтів з ІХС, які зазнали коронарного шунтування, потрібно включити курс велотренувань тривалістю мінімум 3 тижні. З огляду на короткочасний ефект такого курсу, доцільно продовження велотренувань невизначено довго. Пріоритет в напрямку на другий етап стаціонарної реабілітації після операції повинні мати пацієнти з тривалим періодом интраоперационного стискання аорти, а також з наявністю на 7-10-у добу після операції післяопераційних когнітивних розладів.
Description: Кучив В. А. Особливості впливу засобів фізичної реабілітації на проблему зниження когнітивних здібностей після коронарного шунтування : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 227 «Фізична терапія, ерготерапія» / В. А. Кучив , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 15 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1094
Appears in Collections:Факультет фізичного виховання та спорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кучив.pdf382.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.