груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1097
Title: Розробка методики корекції тренувального процесу з пауерліфтингу для підлітків з розумовою відсталістю
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня магістр», спеціальність 227 «Фізична терапія, ерготерапія»
Authors: Лебединський, О. Д.
Keywords: автореферат
магістерська робота
Кафедра медико-біологічних основ спорту та фізичної реабілітації
Кочина Марина Леонідівна
методика корекції
розумово відсталі підлітки
пауерліфтинг
тренувальний процес
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття кваліфікації магістра за спеціальністю 227 «Фізична терапія, ерготерапія». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2020. Магістерська робота присвячена питанню вдосконалення методики тренувального процесу з пауерліфтингу для підлітків з розумовою відсталістю. Визначено основні складнощі у тренувальному процесі розумово відсталих спортсменів,тестування фізичних показників,морфо-фізіологічних показників та психо-моторних показників . Розроблена методика корекції тренувального процесу з пауерліфтингу з урахуванням особливостей розумово відсталих підлітків та обраного виду спорту,а саме - пауерліфтингу. Тренувальний процес за розробленою методикою приніс покращення показників,за якими було тестовано підлітків, що показує її ефективність.
Description: Лебединський О. Д. Розробка методики корекції тренувального процесу з пауерліфтингу для підлітків з розумовою відсталістю : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 227 «Фізична терапія, ерготерапія» / О. Д. Лебединський , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 16 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1097
Appears in Collections:Факультет фізичного виховання та спорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Лебединский О.Д.pdf311.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.