груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1099
Title: Розвиток координаційних здібностей юних баскетболістів залежно від особливостей нейро-гуморальних механізмів регуляції функцій організму
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 017 «Фізична культура і спорт»
Authors: Литвин, І. О.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра олімпійського і професійного спорту
Берегова Тетяна Володимирівна
юні баскетболісти
нейро-гуморальні механізми
регуляції функцій організму
специфічні координаційні здібності баскетболістів
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття кваліфікації магістра за спеціальністю 017 «Фізична культура і спорт». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2020. Магістерська робота присвячена питанню розвитку координаційних здібностей юних баскетболістів залежно від особливостей нейро-гуморальних механізмів регуляції функцій організму. Виявлено типологія специфічних координаційних здібностей баскетболістів груп початкової спортивної підготовки. Уточнено та конкретизовано змістовне наповнення принципів розвитку фізичних здібностей у баскетболістів 10-11 років: диференційованого підходу, на основі врахування типологічних властивостей нервової системи займаються; пов'язаних дій, одночасно спрямовані на розвиток координаційних здібностей і поліпшення протікання психічних процесів у юних баскетболістів; раціонального поєднання і розподілу в часі педагогічних впливів різного характеру, з урахуванням компонентів фізичного навантаження засобів, що застосовуються в експериментальній методиці. Розроблено та доведено перспективність експериментальної системи спортивної підготовки юних баскетболістів і науково-обґрунтовано зміст методики диференційованого використання її засобів і методів, направлених на розвиток специфічних координаційних здібностей баскетболістів 10-11 років, що мають різні типологічні властивості нервової системи.
Description: Литвин І. О. Розвиток координаційних здібностей юних баскетболістів залежно від особливостей нейро-гуморальних механізмів регуляції функцій організму: : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 017 «Фізична культура і спорт» / І. О. Литвин, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 15 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1099
Appears in Collections:Факультет фізичного виховання та спорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Литвин.pdf338.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.