груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1122
Title: Корекція функціонального стану спортсменів в циклічних видах спорту в умовах електромагнітного випромінювання високої частоти
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня магістр», спеціальність 227 «Фізична терапія, ерготерапія»
Authors: Сахно, Є. С.
Keywords: автореферат
магістерська робота
Кафедра медико-біологічних основ спорту та фізичної реабілітації
Кочина Марина Леонідівна
циклічні види спорту
фітоскіпідарні ванни
електромагнітне випромінювання високої частоти
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття кваліфікації магістра за спеціальністю 227 «Фізична терапія, ерготерапія». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2020. Магістерська робота присвячена питанню корекції функціонального стану спортсменів в циклічних видах спорту в умовах електромагнітного випромінювані високої частоти. В роботі наведенні результати дослідження використання фіто скипидарних ванн та електромагнітного випромінювання високої частоти. На лижників-гонщиків. Було використано дві групи (контрольна та основна). Після використання фітоскіпідарних ванн було виявлено покращення функції зовнішнього дихання: збільшення життєвої ємності легенів, пікової об'ємної швидкості видиху, миттєвої об'ємної швидкості в момент видиху 25% форсованої життєвої ємності легень, стала рідше частота дихання. Використання електромагнітного випромінювання надвисокої частоти для лижників-гонщиків чинить позитивний вплив на функції кардіореспіраторної системи. Це проявляється в більш низькому артеріальному тиску на порозі анаеробного обміну і швидкому відновленні частоти дихання на п'ятій хвилині після тесту «до відмови»
Description: Сахно Є. С. Корекція функціонального стану спортсменів в циклічних видах спорту в умовах електромагнітного випромінювання високої частоти : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 227 «Фізична терапія, ерготерапія» / Є. С. Сахно , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 13 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1122
Appears in Collections:Факультет фізичного виховання та спорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Рыбчинская.pdf401.19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.