груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1127
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТетер, С. С.-
dc.date.accessioned2020-05-15T08:47:52Z-
dc.date.available2020-05-15T08:47:52Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1127-
dc.descriptionТетер С. С. Удосконалення системи оцінки фізичної та технічної підготовки в хокеї : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 017 «Фізична культура і спорт» / С. С. Тетер , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 13 с.en_US
dc.description.abstractДипломна робота на здобуття кваліфікації магістра за спеціальністю 017 «Фізична культура і спорт». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2020. Дипломна робота присвячена проблемі підвищення рівня оцінювання технічної та фізичної підготовленості юних спортсменів у хокеї з шайбою. Метою дослідження було експериментально обґрунтувати систему оцінки технічної та фізичної підготовки хокеїстів. Визначити ефективність запропонованої системи оцінки рівня фізичної та технічної підготовленості в хокеї. На констатувальному етапі дослідження вивчалася структура та зміст технічної підготовки на етапі попередньої базової підготовки, визначався рівень оволодіння технічними елементами юними спортсменами на цьому етапі багаторічної підготовки. Було з’ясовано, що тренувальний процес у цьому віці будується на основі теорії періодизації, на технічну підготовку упродовж року в залежності від приватних завдань відводиться від 15 до 40% часу. Технічна підготовленість хокеїстів згідно з нормативами, указаними в навчальній програмі ДЮСШ, відповідала переважно середньому рівню. В основному експерименті брало участь 20 хокеїстів, що складали контрольну і експериментальну групу. Протягом 12 тижнів вивчався вплив різних методик технічної підготовки на рівень підготовленості юних хокеїстів. Було визначено, що використання в тренувальному процесі поєднання різноманітних методичних прийомів (вправи на гумовому покритті в ковзанах, раціональний розподіл часу на оволодіння технічними прийомами, застосування спеціального інвентарю) значно ефективніше традиційної методики технічної підготовки. Був отриманий статистично достовірний приріст у результатах тестування між експериментальною та контрольною групами за більшістю показників, а також юні спортсмени значно покращили рівень оволодіння технічними прийомами гри в хокей з шайбою.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherЧНУ ім. Петра Могилиen_US
dc.subjectавторефератen_US
dc.subjectмагістерська роботаen_US
dc.subjectкафедра олімпійського і професійного спортуen_US
dc.subjectЧернозуб Андрій Анатолійовичen_US
dc.subjectтехнічна підготовкаen_US
dc.subjectюні спортсмениen_US
dc.subjectхокей з шайбоюen_US
dc.subjectрівень підготовленостіen_US
dc.titleУдосконалення системи оцінки фізичної та технічної підготовки в хокеїen_US
dc.title.alternativeавтореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 017 «Фізична культура і спорт»en_US
dc.typeOtheren_US
Appears in Collections:Факультет фізичного виховання та спорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тетер.pdf305.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.