груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1138
Title: Особливості впливу легкоатлетичних засобів на рівень рухової активності школярів
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 017 «Фізична культура і спорт»
Authors: Шевченко, Д. С.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра олімпійського і професійного спорту
Бріскін Ю. А
рухова активність
моніторинг фізичної активності
діти середнього віку
соціальна активність
вікові норми
легкоатлетичні засоби
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття кваліфікації магістра за спеціальністю 017 «Фізична культура і спорт». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2020. Магістерська робота присвячена питанню собливості впливу легкоатлетичних засобів на рівень рухової активності школярів. На основі даних, отриманих в процесі наукового дослідження, педагогам додаткової фізичного виховання в школі, пропонуємо наступні практичні рекомендації: Діагностику фізичної активності дітей середнього шкільного віку необхідно здійснювати виходячи з особливостей її структури. Розроблена програма моніторингу фізичної активності школярів повинна включати в себе оцінювання рівня фізичного розвитку дитини, фізичної підготовленості та соціальної активності, яка відображатиме сферу потреб і інтересів дитини. Оцінювання фізичного розвитку (здоров'я) проводиться на підставі відповідності віковим нормам антропометричних особливостей і ступеня розвитку функціональних систем організму дитини. На підставі проведеного тестування і анкетного опитування необхідно визначити тип фізичної активності школяра відповідно до розробленої класифікації. Визначення типу фізичної активності дозволить індивідуалізувати педагогічний процес при груповій організації заняття. Для вирішення завдань підвищення інтересу до занять фізичними вправами необхідно використовувати засоби з урахуванням проблемних сторін фізичної активності, що застосовуються на занятті і поза ним, виходячи з переваги дітей і підлітків, з можливістю переломити їх на фізкультурно-спортивну діяльність.
Description: Шевченко Д. С. Особливості впливу легкоатлетичних засобів на рівень рухової активності школярів : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 017 «Фізична культура і спорт» / Д. С. Шевченко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 14 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1138
Appears in Collections:Факультет фізичного виховання та спорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Шевченко Д.С.pdf285.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.