груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1141
Title: Відтворення в українському перекладі власних назв англомовного публіцистичного дискурсу
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 035 «Філологія»
Authors: Карпенко, О. М.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра теорії та практики перекладу з англійської мови
Кузенко Галина Миколаївна
дискурс
публіцистичний дискурс
власні назви
переклад
ономастика
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття ступеня магістра філології за спеціальністю 035-Філологія 035.04 Германські мови та літератури (переклад включно) - англійська. – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2020. Англійська мова як засіб комунікації адаптується до нових технологій і до нового часу.Виникнення нового виду дискурсу, який називають медіа-дискурс, медійний дискурс або дискурс ЗМІ, обумовлено тенденціями інтернаціоналізації та глобалізації, розвитком сучасних телекомунікаційних технологій у світовому співтоваристві.Актуальність даної теми дослідження також визначається тим, що сьогодні, коли Україна здобула міжнародне визнання і налагоджує всебічні стосунки з багатьма країнами світу, потреба в неспотвореній передачі її ономастики й топоніміки набуває особливого значення. Насамперед йдеться про передачу цих своєрідних реалій англійською мовою, що є мовою міжнародного спілкування в усіх головних сферах міждержавних відносин.
Description: Карпенко О. М.Відтворення в українському перекладі власних назв англомовного публіцистичного дискурсу автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 035 «Філологія» / О. М. Карпенко, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 11 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1141
Appears in Collections:Інститут філології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Карпенко.pdf504.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.