груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1173
Title: Технологія комп’ютерного зору для контролю та оптимізації дорожнього руху
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 124 «Системний аналіз»
Authors: Зінченко, В.В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра інтелектуальних інформаційних систем
Кондратенко Галина Володимирівна
контроль світлофорів
комп’ютерний зір
нейронні мережі
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська наукова робота на здобуття освітньої кваліфікації «Магістр системного аналізу». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2020. Дана магістерська робота присвячена розробці інтелектуальної автоматизованої системи управління дорожнім рухом. Та дослідженню методів комп’ютерного бачення, що можуть застосовкватись до відеозображень Актуальність даної роботи полягає в розробці системи, що дозволить зменшити час очікування при перетині регульованих перехресть з використанням методів комп’ютерного бачення. Метою магістерської наукової роботи є створення системи контролю та оптимізації дорожнього руху, що буде обирати режим роботи світлофора в залежності від дорожньої ситуації. Об’єкт дослідження: процес розпізнавання об’єктів та їх відслідковування на відеозображеннях. Предмет дослідження: архітектури нейронних мереж, що застосовуються для розпізнавання та класифікації об’єктів на зображеннях, та можуть застосовуватись до відео. У спеціальній частині магістерської наукової роботи з «Охорони праці та безпеки життєдіяльності» проаналізовано умов праці та виявлено усі можливі шкідливі чинники, для людини під час роботи за комп’ютером. Проаналізовано вимоги щодо правильного поводження в непередбачуваних обставинах. У методичній частині розроблено практичні роботи на тему «Розпізнавання образів на відозображення за допомогою нейронних мереж». Магістерська наукова робота складається із вступу, 6 розділів, висновків, додатків. Загальний обсяг роботи складає 130 сторінок, 50-ох рисунків, 5 таблиць та 53 посилань на літературні джерела.
Description: Зінченко В. В. Технологія комп’ютерного зору для контролю та оптимізації дорожнього руху : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 124 «Системний аналіз» / В. В. Зінченко, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 21 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1173
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Зінченко_Автореферат_607.pdf653.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.