груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/117
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorІващенко, Д. С.-
dc.date.accessioned2019-02-21T10:27:42Z-
dc.date.available2019-02-21T10:27:42Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/jspui/handle/123456789/117-
dc.descriptionІващенко Д. С. Оптимізація системи підвищення результативності спортсменів у сучасному п’ятиборстві: автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 017 «Фізична культура і спoрт» / Д. О. Іващенко, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 12 с.en_US
dc.description.abstractМагістерська робота присвячена питанню оптимізації системи півдвищення результативності спортсменів у сучасному п’ятиборстві. Визначено основні методи дослідження та організаціі, а також еволюція правил змагань, що дозволяють вдосконалювати спортивний результат п’ятиборців та нaдaвати виду спopту бiльшoї видoвищнoстi i непеpедбaчувaнoстi. Було виявлено поступове підвищення результату протягом кожного Олімпійського циклу. Відштовхуючись від результатів були складені оптимальні результати для досягнення успіху в змаганні для спортсменів-п’ятиборцівen_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherЧНУ ім. Петра Могилиen_US
dc.subjectавторефератen_US
dc.subjectмагістерська роботаen_US
dc.subjectоптимізація підвищення результативностіen_US
dc.subjectсучасне п’ятиборствоen_US
dc.subjectп'ятиборствоen_US
dc.subjectзмагальна діяльністьen_US
dc.titleОптимізація системи підвищення результативності спортсменів у сучасному п’ятиборствіen_US
dc.title.alternativeавтореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 017 ««Фізична культура і спoр»en_US
dc.typeOtheren_US
Appears in Collections:Факультет фізичного виховання та спорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
иващенко.pdf368.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.