груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1180
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМуштай, В. О.-
dc.date.accessioned2020-05-28T09:54:22Z-
dc.date.available2020-05-28T09:54:22Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1180-
dc.descriptionМуштай В. О. Управління фінансовою стійкістю підприємства : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» / В. О. Муштай , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 17 с.en_US
dc.description.abstractМагістерська робота на здобуття освітнього ступеня магістра за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2020. Анотація. У дипломній роботі розглянуто різні трактування поняття «фінансова стійкість» підприємства. Наведено загальні характеристики фінансової стійкості. Розглянуто відносні показники фінансової звітності, їх нормативні значення та характеристики. Проведено аналіз фінансової стійкості на прикладі п’ятьох підприємств. Зроблено висновки про стан підприємств на основі зроблених розрахунків. Надано рекомендації, щодо покращення стану фінансової стійкості на підприємстві.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherЧНУ ім. Петра Могилиen_US
dc.subjectавторефератen_US
dc.subjectмагістерська роботаen_US
dc.subjectкафедра фінансів та кредитуen_US
dc.subjectЧерненок К.Пen_US
dc.subjectфінансова стійкістьen_US
dc.subjectвідносні показникиen_US
dc.subjectаналізen_US
dc.titleУправління фінансовою стійкістю підприємстваen_US
dc.title.alternativeавтореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 072 «Фінанси, банківська справа та страхування»en_US
dc.typeOtheren_US
Розташовується у зібраннях:Факультет економічних наук

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Муштай автореф..pdf446.29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.