груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1191
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДяченко, В. С.-
dc.date.accessioned2020-06-01T08:31:46Z-
dc.date.available2020-06-01T08:31:46Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1191-
dc.descriptionДяченко В. С. Діагностика фінансового стану підприємств кондитерської галузі у системі антикризового управління : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» / В. С. Дяченко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 25 с.en_US
dc.description.abstractМагістерська робота на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня магістра за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа та страхування». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2020. Магістерську роботу присвячено проведенню діагностики і оцінки фінансового стану підприємств кондитерської галузі України з метою підвищення ефективності їх господарської діяльності у рамках напрямів та заходів системи антикризового управління. Розглянуто сутність, ключові ознаки та підходи вчених до визначення категорій «фінансова діагностика», «фінансова безпека» і «фінансовий стан» (як основних елементів антикризового управління), проведено дослідження теоретичних засад визначення сутності, складових та характеристик системи антикризового управління підприємством, а також створено наочну модель комплексної діагностики фінансового стану підприємств кондитерської галузі у системі антикризового управління. Проведено емпіричний аналіз фінансового стану найбільших восьми підприємств кондитерської галузі України для визначення рівня їх фінансової безпеки, ймовірності банкрутства та характеристики зміни їх фінансового стану протягом 2013-2018 рр. Запропоновано власно-розроблену MDA-модель прогнозування ймовірності банкрутства для підприємств кондитерської галузі України. Представлено напрями і заходи антикризового управління, що здатні попередити погіршення фінансового стану кондитерських підприємств та нейтралізувати (мінімізувати) їх потенційно-можливий ризик банкрутства.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherЧНУ ім. Петра Могилиen_US
dc.subjectавторефератen_US
dc.subjectмагістерська роботаen_US
dc.subjectкафедра фінансів та кредитуen_US
dc.subjectНетудихата К.Л.en_US
dc.subjectфінансова діагностикаen_US
dc.subjectфінансова безпекаen_US
dc.subjectпоказники фінансового стануen_US
dc.subjectпідприємства кондитерської галузіen_US
dc.subjectмоделі банкрутстваen_US
dc.subjectантикризове управлінняen_US
dc.titleДіагностика фінансового стану підприємств кондитерської галузі у системі антикризового управлінняen_US
dc.title.alternativeавтореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 072 «Фінанси, банківська справа та страхування»en_US
dc.typeOtheren_US
Appears in Collections:Факультет економічних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Дяченко.pdf368.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.