груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1239
Title: Система електронного декларування як складова фінансового контролю осіб, уповноважених на виконання функцій держави та місцевого самоврядування
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Authors: Непомнюща, А. Г.
Keywords: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
електронне декларування
електронна декларація
фінансовий контроль
особи
уповноважені на виконання функцій держави та місцевого самоврядування
Єдиний реєстр декларацій
Баштанська районна державна адміністрація Миколаїської області
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: У роботі досліджено сутність, зміст та цілі електронного декларування доходів публічних посадових осіб; узагальнено міжнародний досвід впровадження електронного декларування; проаналізовано міжнародні стандарти та нормативно-законодавче забезпечення електронного декларування в Україні та функціональність електронного декларування у системі фінансового контролю осіб, уповноважених на виконання функцій держави та місцевого самоврядування. Автором досліджено взаємодію організацій громадянського суспільства з органами влади щодо фінансового контролю посадових осіб; узагальнено практику здійснення заходів фінансового контролю осіб, уповноважених на виконання функцій держави та місцевого самоврядування (на прикладі Баштанської районної державної адміністрації Миколаївської області) та запропоновано шляхи удосконалення процесу електронного декларування в Україні.
Description: Непомнюща А. Г. Система електронного декларування як складова фінансового контролю осіб, уповноважених на виконання функцій держави та місцевого самоврядування : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / А. Г. Непомнюща , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 12 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1239
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат Непомнюща А..pdf324.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.