груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1264
Title: Звернення громадян як механізм взаємодії держави та суспільства в умовах євроінтеграції
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Authors: Плахотнюк, Т. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
звернення громадян
євроінтеграція
взаємодія
публічне управління
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття академічного ступеня магістра за спеціальністю – 281 «Публічне управління та адміністрування». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2020. На сучасному етапі розвитку української державності і соціуму необхідні осмислення і вироблення нових підходів до взаємовідносин громадськості та органів влади. Сьогодні громадські організації та їх об’єднання переходять на новий якісний рівень у своїй діяльності, реально впливаючи на політичні процеси, як в країні в цілому, так і в окремих регіонах. Крім того, сучасне життя, яке пронизане комунікаціями на всіх рівнях і у всіх напрямках, не тільки привнесло в спільноти нові форми, але і ускладнило їх існування і взаємодію. Рівень ефективності взаємодії громадськості із органами державної влади та органами місцевого самоврядування через інститут звернення громадян все ще має низькі показники через недостатній рівень довіри, значну бюрократизацію, а також закритість діяльності цих органів. Проведене дослідження показало, що в умовах євроатлантичної інтеграції сучасна українська система публічного управління та інститут звернення громадян є недосконалими та не досить ефективними, що довели результати даного дослідження, тому автором магістерської роботи, на основі досліджень сучасних теоретиків та практиків державного управління було розроблено складові елементи шляхів покращення розвитку інституту звернень громадян в Україні в контексті євроатлантичної інтеграції.
Description: Плахотнюк Т. В. Звернення громадян як механізм взаємодії держави та суспільства в умовах євроінтеграції : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / Т. В. Плахотнюк , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 13 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1264
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Плахотнюк.pdf371.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.