груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1288
Title: Практична реалізація гарантованого конституційного права особи на інформацію у публічному управлінні
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Authors: Крикливенко, І. С.
Keywords: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
Тихоненко Ірина Вікторівна
публічне управління
право на інформацію
доступ до інформації
захист прав у суді
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття освітнього ступеню «магістр». Чорноморський національний університет імені Петра Могили. – Миколаїв, 2020. В магістерській роботі здійснено аналіз основних способів реалізації права особи на доступ до інформації у публічному управлінні. Проведений аналіз вітчизняного законодавства з проблеми дослідження та розглянуто зарубіжний досвід доступ особи до публічної інформації. Визначено основні способи доступу особи до публічної інформації. Проведено порівняльній аналіз звернення та запиту на отримання інформації. Охарактеризовано недоліки в реалізації права особи на доступ до інформації у сучасних реаліях. Розглянуто оскарження дій розпорядника інформації до суду як основного способу захисту порушених прав. Проведено аналіз судової статистики даної категорії справ на сучасному етапі. Визначено тенденцію до збільшення кількості справ такої категорії. Зроблено висновок щодо основних проблем при реалізації особою права на доступ до публічної інформації та запропоновано шляхи їх вирішення.
Description: Крикливенко І. С. Практична реалізація гарантованого конституційного права особи на інформацію у публічному управлінні : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / І. С. Крикливенко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 13 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1288
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Крикливенко.pdf322.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.