груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1325
Title: . Автоматизована система візуального тестування web-інтерфейсів на основі методів штучного інтелекту
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 122 «Комп'ютерні науки»
Authors: Іванова, К. А.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра інтелектуальних інформаційних систем
Кондратенко Галина Володимирівна
автоматизоване тестування
візуальне тестування
штучний інтелект
сегментація зображення
графічний інтерфейс
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська наукова робота на здобуття освітньої кваліфікації «Магістр комп’ютерних наук». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2020. Дана магістерська наукова робота присвячена питанню здійснення автоматизованого візуального тестування за допомогою методів штучного інтелекту для аналізу та порівняння зображень графічного інтерфейсу. Метою наукової роботи є дослідження засобів та технологій штучного інтелекту для аналізу, обробки та порівняння зображень графічного інтерфейсу, захоплених у процесі виконання автоматизованих регресійних функціональних тестів, та створення системи яка дозволить відслідковувати помилки інтерфейсу web-застосунку, генерувати звіт та редагувати базові (очікувані) зображення GUI. Об’єктом дослідження є автоматизоване візуальне тестування web-інтерфейсів. Предметом дослідження є методи аналізу та порівняння очікуваних зображень інтерфейсу та фактичних. Основна частина складається з наступних розділів: аналіз та дослідження сучасного стану автоматизованого візуального тестування; аналіз методів, моделей та технологій для вирішення задачі візуального тестування; порівняння та вибір методів штучного інтелекту; розробка програмного забезпечення для аналізу та порівняння зображень графічного інтерфейсу. У методичній частині розроблено практичні роботи на теми «Метод K-means» та «Метод Mean Shift» В спеціальній частині дипломної роботи з «Охорони праці» розглянуто умови праці на робочих місцях у відділі розробки програмного забезпечення ТОВ «Глобал Лоджик». Результатом даного дослідження є інтегральна оцінка стану умов праці в приміщенні, а також рекомендації щодо їх покращення. В цілому дипломна робота складається з вступу, шести розділів, висновків, розділу з ООП та методичної частини, загальна кількість сторінок – 102, таблиць - 4, рисунків - 27, додатків - 4 та використаних джерел - 61.
Description: Іванова К. А. Автоматизована система візуального тестування web-інтерфейсів на основі методів штучного інтелекту : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 124 «Комп'ютерні науки» / К. А. Іванова , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 14 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1325
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Іванова_Автореферат_601.pdf526.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.