груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1345
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДонець, А. В.-
dc.date.accessioned2020-07-07T08:37:05Z-
dc.date.available2020-07-07T08:37:05Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1345-
dc.descriptionДонець А. В. Автоматизована система управління мікрокліматом для камер дозрівання сиров’ялених та сирокопчених м’ясопродукті : автореф. магістерської роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології» / А. В. Донець ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2020. – 7 c.en_US
dc.description.abstractПояснювальна записка магістерської роботи складається зі вступу, трьох розділів, висновків, переліку джерел посилання та спеціальної частини з охорони праці. У вступі визначається актуальність теми, наведені задачі, які заплановано вирішити для досягнення поставленої мети. У першому розділі проводиться аналіз процесу дозрівання сиров’ялених та сирокопчених м’ясопродуктів. У другому розділі розроблено концепцію системи управління мікрокліматом, розроблено структурну схему системи, проведено аналіз та вибір необхідних компонентів для реалізації системи управління. У третьому розділі розроблено алгоритм роботи системи управління та алгоритм роботи оператора з системою, створено блок-схеми алгоритмів. На основі обраних компонентів, необхідних для реалізації системи, було створено схеми їх з’єднань. У висновках наводяться підсумки проведеної роботи та основні переваги розробленої системи перед аналогами. У спеціальній частині з охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях проаналізовано систему заходів і засобів по запобіганню впливу на людину несприятливих факторів, які супроводжують працівника IT сфери. Виконано аналіз освітлення та мікрокліматичних умов на робочому місці, управління цивільним захистом на підприємстві у разі виникнення пожежі. Магістерська робота містить 80 с., 30 рис., 1 табл., 35 джерел посилання.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherЧНУ ім. Петра Могилиen_US
dc.subjectавторефератen_US
dc.subjectмагістерська роботаen_US
dc.subjectавтоматизація та комп'ютерно-інтегровані технологіїen_US
dc.subjectЩесюк Олег Вікторовичen_US
dc.subjectавтоматизована системаen_US
dc.subjectкамери дозріванняen_US
dc.subjectм’ясопродуктиen_US
dc.subjectтемператураen_US
dc.subjectвологістьen_US
dc.subjectмікроконтролерen_US
dc.titleАвтоматизована система управління мікрокліматом для камер дозрівання сиров’ялених та сирокопчених м’ясопродуктівen_US
dc.title.alternativeавтореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології»en_US
dc.typeOtheren_US
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореф Донець.pdf177.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.