Please use this identifier to cite or link to this item:
https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1345
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Донець, А. В. | - |
dc.date.accessioned | 2020-07-07T08:37:05Z | - |
dc.date.available | 2020-07-07T08:37:05Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1345 | - |
dc.description | Донець А. В. Автоматизована система управління мікрокліматом для камер дозрівання сиров’ялених та сирокопчених м’ясопродукті : автореф. магістерської роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології» / А. В. Донець ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2020. – 7 c. | en_US |
dc.description.abstract | Пояснювальна записка магістерської роботи складається зі вступу, трьох розділів, висновків, переліку джерел посилання та спеціальної частини з охорони праці. У вступі визначається актуальність теми, наведені задачі, які заплановано вирішити для досягнення поставленої мети. У першому розділі проводиться аналіз процесу дозрівання сиров’ялених та сирокопчених м’ясопродуктів. У другому розділі розроблено концепцію системи управління мікрокліматом, розроблено структурну схему системи, проведено аналіз та вибір необхідних компонентів для реалізації системи управління. У третьому розділі розроблено алгоритм роботи системи управління та алгоритм роботи оператора з системою, створено блок-схеми алгоритмів. На основі обраних компонентів, необхідних для реалізації системи, було створено схеми їх з’єднань. У висновках наводяться підсумки проведеної роботи та основні переваги розробленої системи перед аналогами. У спеціальній частині з охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях проаналізовано систему заходів і засобів по запобіганню впливу на людину несприятливих факторів, які супроводжують працівника IT сфери. Виконано аналіз освітлення та мікрокліматичних умов на робочому місці, управління цивільним захистом на підприємстві у разі виникнення пожежі. Магістерська робота містить 80 с., 30 рис., 1 табл., 35 джерел посилання. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | ЧНУ ім. Петра Могили | en_US |
dc.subject | автореферат | en_US |
dc.subject | магістерська робота | en_US |
dc.subject | автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології | en_US |
dc.subject | Щесюк Олег Вікторович | en_US |
dc.subject | автоматизована система | en_US |
dc.subject | камери дозрівання | en_US |
dc.subject | м’ясопродукти | en_US |
dc.subject | температура | en_US |
dc.subject | вологість | en_US |
dc.subject | мікроконтролер | en_US |
dc.title | Автоматизована система управління мікрокліматом для камер дозрівання сиров’ялених та сирокопчених м’ясопродуктів | en_US |
dc.title.alternative | автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології» | en_US |
dc.type | Other | en_US |
Appears in Collections: | Факультет комп'ютерних наук |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Автореф Донець.pdf | 177.3 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.