груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1388
Title: Модуль метрологічного моніторингу деталей на базі розпізнавання образів
Other Titles: автореферат дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» спеціальність 123 « Комп’ютерна інженерія»
Authors: Данилов, К. М.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп'ютерна інженерія
Пузирьов Сергій Володимирович
Raspberry Pi
Arduino
3D-scanner
Structured Light
камера
Time of Flight
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Бакалаврська робота спрямована на дослідження процесу сканування предметів та створення їх цифрових моделей. Розглянуто камери таких типів: Structured Light, Time of Flight, Depth from Stereo, Light Field. Практичне значення результатів дослідження та розроблення полягає у можливості їх запровадження в практику для сканування об’єктів. Пояснювальна записка бакалаврської роботи складається зі вступу, трьох розділів, висновків та додатку. У вступі визначається актуальність теми, сформульовані мета, об’єкт, предмет та завдання дослідження та розроблення бакалаврської роботи. У першому розділі досліджується результат роботи різних камер глибини, що являться об’єктом дослідження; проводиться аналіз зображень з них та складність використання. У другому розділі проводиться аналіз існуючих апаратних платформ та необхідних компонентів. У третьому розділі наведені принципові схеми, програмна частина комплексу, описано процес підготовки комплексу. У висновках наведено аналіз виконаної роботи та отриманих результатів дослідження та розроблення. У додатку А наведений лістинг програми мікроконтроллеру Arduino. В цілому, бакалаврська робота без додатків містить 56 сторінок, 20 рисунків, 4 таблицs, 15 джерел посилання.
Description: Данилов К. М. Модуль метрологічного моніторингу деталей на базі розпізнавання образів : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 123 « Комп’ютерна інженерія» / К. М. Данилов ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2020. – 13 c.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1388
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Данилов_Автореферат.pdf398.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.