груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1400
Title: Система автоматизованого підбору комплектуючих персонального комп’ютера
Other Titles: автореферат дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» спеціальність 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології»
Authors: Божко, М. А.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп’ютерні науки та інформаційні технології
Болюбаш Надія Миколаївна
автоматизована система підбору комплектуючих ПК
веб сервер
інтернет сторінка
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття освітньої кваліфікації «бакалавр комп’ютерних наук та інформаційних технологій» в галузі знань 12 «Інформаційні технології» за спеціальністю 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв. Об’єкт розробки – процес вибору комплектуючих для персонального комп’ютера. Предмет розробки – Web-орієнтовані програмні засоби для підбору комплектуючих ПК. Метою дослідження є удосконалення процесу вибору обладнання персонального комп’ютера шляхом розробки та впровадження Web-орієнтованої автоматизованої інформаційної системи підбору комплектуючих з оцінкою надійності збірки ПК. Дипломна робота складається з фахової частини і спеціальної частини з охорони праці. Пояснювальна записка дипломної роботи складається зі вступу, трьох розділів, висновків та додатків. У першому розділі розкрито теоретичні засади вибору обладнання сучасного комп’ютера. У другому розділі розкрито методику оцінки надійності комп’ютерної техніки. У третьому розділі здійснено вибір інструментальних засобів та технологій розробки автоматизованої системи підбору комплектуючих ПК. У четвертому розділі описано розробку та програмну реалізацію розробленої системи. У п’ятому розділі розкрито частину з охорони праці. Дипломна робота містить 88 сторінок, 48 рисунків, 32 джерела, 2 додатки.
Description: Божко М. А. Система автоматизованого підбору комплектуючих персонального комп’ютера : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» / М. А. Божко ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2020. – 12 c.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1400
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
401 Божно М.А. Автореферат.pdf162.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.