груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1419
Title: Інформаційна довідкова система планування подій з веб інтерфейсом
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , спеціальність. 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології»
Authors: Пудла, В. Р.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп'ютерні науки
Кошовий Віталій Володимирович
дошка Kanban
методи керування
система планування
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття освітньої кваліфікації «бакалавр комп’ютерних наук та інформаційних технологій» в галузі знань 12 «Інформаційні технології» за спеціальністю 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв. Дипломна робота присвячена розробці та здійсненню програмної реалізації система планування подій з веб інтерфейсом. Об’єкт дослідження – процес планування та керування подіями. Предмет дослідження – Web-орієнтовані програмні засоби для планування подій. Метою дослідження є удосконалення процесу планування та керуванням подіями та розпорядком шляхом впровадження інформаційної довідкової системи планування подій з веб інтерфейсом. Дипломна робота складається з фахової частини і спеціальної частини з охорони праці. Пояснювальна записка дипломної роботи складається зі вступу, трьох розділів, висновків та додатків. У першому розділі проаналізовано предметну сферу, предмет дослідження. Поставлена задача. У другому розділі здійснено опис функціональної моделі та організовано роботу бази даних. У третьому розділі описано обрані технології проектування та програмну реалізацію розробленої системи. У четвертому розділі описана частина з охорони праці. Дипломна робота містить 72 сторінок, 34 рисунків, 30 джерел, 5 додатків, 8 таблиць.
Description: Пудла В. Р. Інформаційна довідкова система планування подій з веб інтерфейсом : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» / В. Р. Пудла , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 12 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1419
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
401 Пудла В.Р. Автореферат.pdf134.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.