Please use this identifier to cite or link to this item:
https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/141
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Рапчук, Ю. А. | - |
dc.date.accessioned | 2019-02-23T09:09:00Z | - |
dc.date.available | 2019-02-23T09:09:00Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/141 | - |
dc.description | Рапчук Ю. А.Сучасні напрямки оптимізації процесу організації та проведення змагань з фейтування в Україні: автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 017 «Фізична культура і спoрт» /Ю. А. Рапчук, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 21 с | en_US |
dc.description.abstract | У роботі на підставі проведеного аналізу було вивчено основні фактори, що впливають на ефективність організації та проведення змагань, які запропоновані на основі проведених досліджень, щодо розвитку виду спорту та розробки концепцій їх подальшого розвитку. Враховуючи оцінки параметрів, які були отримані на основі опитування учасників змагань з фехтування були визначені напрямки удосконалення організації змагань з фехтування | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | ЧНУ ім. Петра Могили | en_US |
dc.subject | автореферат | en_US |
dc.subject | магістерська робота | en_US |
dc.subject | фехтування | en_US |
dc.subject | змагання | en_US |
dc.subject | чемпіонат | en_US |
dc.subject | винагорода | en_US |
dc.title | Сучасні напрямки оптимізації процесу організації та проведення змагань з фехтування в Україні | en_US |
dc.title.alternative | автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 017 «Фізична культура і спoрт» | en_US |
dc.type | Other | en_US |
Appears in Collections: | Факультет фізичного виховання та спорту |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Рапчук.pdf | 658.73 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.