груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1421
Title: Розробка системи автоматизованого управління автомобілем на базі штучного інтелекту
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , спеціальність. 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології»
Authors: Скоромний, М. С.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп'ютерні науки
Донченко Михайло Васильович
штучний інтелект
автоматизована система управління автомобілем
транспортні засоби
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота присвячена розробці системи автоматизованого управління автомобілем на базі штучного інтелекту. Об’єкт дослідження є штучний інтелект в керуванні транспортним засобом. Предмет дослідження є система керування транспортними засобом за допомогою штучного інтелекту. Метою дослідження є удосконалення процесу керування транспортними засобами без втручання людини за допомогою штучного інтелекту та створення системи для демонстрації цього процесу. Дипломна робота складається з фахової частини і спеціальної частини з охорони праці. Пояснювальна записка дипломної роботи складається зі вступу, чотирьох розділів, висновків та додатків. У першому розділі проаналізовано предметну сферу, предмет дослідження. Поставлена задача. У другому розділі здійснено опис функціональної моделі та організовано роботу бази даних. У третьому розділі описано обрані технології проектування та програмну реалізацію розробленої системи. У четвертому розділі описана частина з охорони праці
Description: Скоромний М. С. Розробка системи автоматизованого управління автомобілем на базі штучного інтелекту : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» / М. С. Скоромний , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 13 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1421
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
401 Скоромний М.С. Автореферат.pdf149.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.