груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1422
Title: Автоматизована система онлайн бронювання
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , спеціальність. 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології»
Authors: Степаненко, К. Д.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп'ютерні науки
Швед Альона Володимирівна
автоматизована система онлайн бронювання.
процеси online бронювання б’юті послуг.
Web-орієнтованої автоматизованої інформаційної системи онлайн запису.
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота присвячена розробці та здійсненню програмної реалізації автоматизованої системи онлайн бронювання. Об’єкт дослідження є процеси online бронювання б’юті послуг. Предмет дослідження є інформаційні технології, засоби створення та підтримки автоматизованих інформаційних систем б’юті послуг для співпраці та комунікації людей (майстра масажу та клієнта), яка допомагає у вирішенні питань з комунікації. Метою дослідження є вдосконалення та спрощення процесу бронювання місця на масажні процедури та впровадження Web-орієнтованої автоматизованої інформаційної системи онлайн запису. Дипломна робота складається з фахової частини і спеціальної частини з охорони праці. Пояснювальна записка дипломної роботи складається зі вступу, п’яти розділів, висновків та додатків. У першому розділі розкрито теоретичні засади вибору обладнання сучасного комп’ютера. У другому розділі здійснено вибір інструментальних засобів та технологій розробки автоматизованої системи підбору комплектуючих ПК. У третьому розділі описано моделювання та технічне проектування автоматизованої системи онлайн бронювання. У четвертому розділі описано проектування та програмну реалізацію розробленої системи. У п’ятому розділі описана частина з охорони праці.
Description: Степаненко К. Д. Автоматизована система онлайн бронювання : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» / К. Д. Степаненко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 12 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1422
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
401 Степаненко К.Д. Автореферат.pdf147.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.