груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1425
Title: Створення автоматизованого робочого місця працівника територіального відділення «Укртелекому» з контролем якості
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , спеціальність. 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології»
Authors: Шевченко, О. В.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп'ютерні науки
Воробьева А. І.
тікет
веб-система
якість передачі даних
технічна підтримка
обслуговування користувачів
база даних
автоматизоване робоче місце
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота присвячена розробці та здійсненню програмної реалізації автоматизованого робочого місця працівника «Укртелекому» з контролем якості. Робота містить теоретичні дані щодо надання підтримки та обслуговування клієнтів в цілому та стан проблеми управління якістю передачі даних в мережах фіксованого зв'язку. Об’єктом дослідження є web-системи, що дозволяють здійснювати підтримку користувачів. Предметом дослідження є функції та можливості систем, що спрямовані на реалізацію контролю за якістю передачі даних в мережах фіксованого зв'язку в онлайн режимі. Метою роботи є проектування та створення web-системи технічної підтримки працівників «Укртелекому» для реалізації контролю за якістю передачі даних в мережах фіксованого зв'язку, яка буде простою та інтуїтивною в використанні, в той час як матиме потрібний функціонал для надання підтримки ефективно. Робота складається з чотирьох розділів та спеціальної частини з охорони праці. В першому розділі проаналізовано діючі підходи по забезпеченню якості послуг звязку та діючи стандарти та методики. В другому розділі детально розглянуто процес та модель надання підтримки користувачам будь-яких сервісів та продуктів. Проаналізовано існуючі рішення в сфері технічної підтримки та досліджено їх функції, переваги та недоліки. Вивчено головний функціонал притаманний даним системам. Третій та четвертий розділи відведені на проектування та реалізацію власної моделі веб-системи технічної підтримки використовуючи актуальні інструментальні засоби та інформаційні технології, та реалізацію методик контролю за якістю передачі даних. В спеціальній частині проаналізовано та досліджено умови праці та проблеми охорони праці пов’язані з професіями, які передбачають статичну роботу. Робота складається з 96 сторінок, з них 80 сторінок основної частини, має 9 таблиць, 43 рисунків, та 33 джерела.
Description: Шевченко О. В. Створення автоматизованого робочого місця працівника територіального відділення «Укртелекому» з контролем якості : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» / О. В. Шевченко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 13 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1425
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
401 Шевченко О.В. Автореферат.pdf414.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.